Follow on Bloglovin

nadjasbokblogg.blogg.se

2013-04-21
14:00:00

Joan Lowery Nixon - Vem är du?/Who are you?

(bild tagen från google) SPOILER VARNING!

"plötsligt en dag står polisen utanför dörren hemma hos Kristin. De är där för att utreda ett mordförsök på en man som Kristin och hennes föräldrar aldrig hört talas om. I hans hem har man funnit en mapp med bilder och tidningsurklipp som alla handlar om Kristin, allt ifrån hennes födelseannons till senare notiser om premier från high school och konstevenemang.

Poliserna är hemlighetsfulla; allt de säger är att mannen är medvetslös och därför inte själv kan berätta om vare sig mordförsöket eller mappen.

Men Kristin känner att hon måste få reda på mer. Vem är Douglas Merson? Och framför allt - varför har han spionerat på henne?"

Jag har aldrig varit mer förvirrad av en bok som den här! Först är det om mannen som har spionerat på Kristin och hon vill ha reda på varför. Sen är det ytterligare mordförsök, konstölder och sen att hon kanske skulle vara ett surrogatbarn? Och vart försvinner Lindy och Jonathan helt plötsligt?

Det är för mycket som händer, för lite med att lära känna de andra karaktärerna. Det är ingen bok som jag direkt rekommenderar. 

Favoritkaraktär: pappan och ms Montero.

Favorit del/kap: Delen när Kristin och hennes konstgrupp ska till museet och efter när hon och Jonathan blir tillsammans.

Minnesdel: "I samma stund som figuren försvinner ut genom dörren är jag på fötter och följer efter. Men han är borta.

- Hjälp! ropar jag och flera sköterskor kommer springande från expeditionen. Hjälp! Det var någon som försökte döda mr Merson!"

Sidor: 192 sidor.

Betyg: 0.5 av 5 möjliga.