Follow on Bloglovin

nadjasbokblogg.blogg.se

2014-04-27
14:00:00

Night World - Nattens döttrar - L.J. Smith

SPOILER VARNING!
 
"Mark och Mary-Lynette kan inte riktigt sätta fingret på vad som är annorlunda med de tre sytrarna som har flyttat in i huset bredvid. För det är definitivt något konstigt med Rowan, Kestrel och Jade. Kanske är det bara deras märklig beteende, eller det nästan övernaturligt graciösa sättet de rör sig på. Kanske är det en mycket större hemlighet än så. Men i takt med att Mary-Lynettes misstänktsamhet växer blir Mark allt mer besatt av Jade. Och sent en kväll följer de efter dem ut i skogen."
 
När jag började läsa den här, så blev jag förvånad över att jag inte följde Poppy och James i den här boken utan det uppkom nya karaktärer. Men jag insåg sedan att det faktiskt hade samband så antagligen kommer man till dem igen.
 
Jag blev klar med boken väldigt snabbt och jag tyckte den var lite trist. Det hände inte så mycket nytt från den förra boken, förutom att det är nya karaktärer, att de pratade om det s k "tvillingsjälar" (vilket jag inte tror i alla fall inte de pratade om i förra boken.) och att Mary-Lynette inte valde att bli vampyr. Men annars så är det in princip samma grej. Så i nästa bok hoppas jag på en längre story med någon typ av tvist.
 
Favorit karaktär: Kestrel.
 
Favorit del/kap: Kapitel 3 när man får läsa om Ash och Quinn.
 
Minnesdel: <<Det var då killen i soffan lyfte ena handen och vinkade med fingrarna. Han vände sig till hälften om. Inte tillräckligt långt för att se på Mary-Lynnette, men tillräckligt för att göra klart att han pratade med någon bakom sig. Nu såg hon hans profil i spegeln.
"Hallå där.">> sidan 70
 
Sidor: 234 sidor.
 
Betyg: 1 av 5 möjliga.